سه شنبه 11 اردیبهشت 1403

برگزاری ورکشاپ طراحی کارت دعوت نمایشگاه «من گرافیستم»

ورکشاپ طراحی کارت دعوت نمایشگاه «من گرافیستم» به مناسبت هفته گرافیک به همت انجمن علمی – دانشجویی گرافیک برگزار شد.

به گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی، ورکشاپ طراحی کارت دعوت نمایشگاه «من گرافیستم» در روز سه‌شنبه، ۵ اردیبهشت، به مناسبت هفته گرافیک به همراهی و راهنمایی استاد مهدی حبیبی، دکتر زهرا حسین نژاد، استاد پانیذ نادری و استاد طاهره شکیب از اساتید دانشگاه توسط انجمن علمی - دانشجویی گرافیک دانشگاه علم و فرهنگ و با حضور و مشارکت فعالانه دانشجویان این رشته در حیاط جدید دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این ورکشاپ، استاد حبیبی توضیحاتی درمورد انواع کارت‌پستال‌ها ارائه داد و دانشجویان شرکت‌کننده، پس از شنیدن صحبت‌ها و راهنمایی‌ها به اتودزدن و طراحی کارت مشغول شدند.
مقرر است تا کارت دعوت‌های طراحی‌شده، در روز چهارشنبه، ۶ اردیبهشت به دانشجویان دانشگاه تقدیم شود تا از آن‌ها برای بازدید نمایشگاه «من گرافیستم» دعوت به عمل آید.